PHOTO 2024 05 16 16 31 04

Doe een aandeel cadeau

en verras jouw (klein)kind met een windturbine bouwpakket

WT cadeau kleinkinderen chris4

Kom origineel uit de hoek en schenk jouw oogappel een windturbine bouwpakket cadeau samen met een of meer Vlaskracht aandelen. 

Op die manier wordt je (klein)kind, pete- of metekind, ... Vlaskracht-coöperant en bouw je samen met je oogappel mee aan een beter morgen. En telkens jouw (klein)kind een dividend opstrijkt, zal het nog eens terugdenken aan die windturbine die het van jou kreeg.

Deze windturbine zet je in elkaar door de onderdelen eenvoudig in elkaar te klemmen. Bij de bouw is geen lijm nodig. Aan de hand van het stappenplan kan een kind vanaf 8 jaar het zelf in elkaar steken. 

De wieken draaien op zonne-energie met het zonnepaneeltje dat bij het bouwpakket zit. 

  • Afmetingen (l x b x h): 18,5 x 28,5 x 32,0 cm. 
  • Bouwtijd: 30 minuten 
  • De windturbine is vervaardigd met FSC- gecertificeerd hout.

Om het windturbine bouwpakket samen met één of meer Vlaskracht aandelen te bestellen voor iemand die je hiermee wil verrassen, vul je het bestelformulier onderaan deze pagina in.

Voor deze actie zijn in het totaal 100 houten windturbine bouwpakketten voorzien. Eenmaal deze de deur uit zijn, kan je nog aandelen schenken maar zonder het bouwpakket. 

Goed om weten

Je kan ten hoogste 4 aandelen kopen voor een andere persoon. Daarbij hoort maximum 1 windturbine bouwpakket per persoon. 

Elke coöperant van Vlaskracht, of die nu zelf een aandeel kocht of het cadeau kreeg, wordt mede-eigenaar van onze huidige en toekomstige installaties die duurzame stroom opwekken.

Elke coöperant, of die nu 1, 5 of 20 aandelen bezit, heeft 1 stem in de Algemene Vergadering. Daar wordt onder meer beslist of er al dan niet winst zal gedeeld worden in de vorm van een dividend. 

Is de coöperant nog minderjarig, dan gaat zijn stem naar een van de ouders of naar een voogd, die op zijn beurt iemand volmacht kan geven om te stemmen in de Algemene Vergadering. 

Zodra de coöperant meerderjarig is, wordt die stemgerechtigd.

Beschikt de coöperant (nog) niet over een eigen bankrekening, dan wordt het dividend op de rekening van een ouder of voogd gestort. Dan wordt ook dit rekeningnummer in het aandelenregister genoteerd. Dat kan ten alle tijden worden aangepast.

Bestelformulier

Ik wil een of meer aandelen als geschenk voor iemand kopen die dan ook een houten bouwpakket van een windturbine als welkomstgeschenk er bovenop krijgt.

Deze houten windturbine zet je in elkaar door de onderdelen eenvoudig in elkaar te klemmen. Hiervoor is geen lijm nodig. 

Aan de hand van het stappenplan kan je het vanaf 8 jaar zelf in elkaar steken.
De wieken draaien op zonne-energie met het zonnepaneeltje dat bij het bouwpakket zit.

Afmetingen (l x b x h): 18,5 x 28,5 x 32,0 cm.
Bouwtijd: 30 minuten
De windturbine is vervaardigd met FSC- gecertificeerd hout.

Windturbine kopen

Aandelen van Vlaskracht zijn een mooi geschenk. Minderjarigen kunnen ook coöperant worden. Zolang ze minderjarig zijn, wordt een eventueel dividend uitgekeerd aan een van de ouders of een voogd. Deze kan de minderjarige vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering.


Daarom hebben we volgende gegevens nodig:
- die van jou
- die van de persoon aan wie je een of meer aandelen schenkt samen met het windturbine bouwpakket
- bij een minderjarige, die van een ouder of voogd van wie een of meer aandelen krijgt.

Ben je Vlaskracht coöperant? 

Hieronder komen de gegevens van de persoon die een of meer aandelen van jou krijgt

Is deze persoon meerderjarig? (minstens 18) 

Van een meerderjarige ontvanger vul je hieronder zijn/haar rekeningnummer in. Kan ook later nog bezorgd worden als je dit niet kent.

Van een minderjarige ontvanger vul je hier de gegevens in van een ouder of voogd. Wanneer er een dividend wordt uitgekeerd, zal dit op de rekening van de ouder of voogd gebeuren. Wanneer die persoon meerderjarig wordt, kan dit aangepast worden.


Schenk je de aandelen aan een meerderjarige persoon, dan vul je hier niets in.

Met deze gegevens maken we alles klaar om de aandelen op te maken op naam van de persoon die u hierboven opgaf.


Binnenkort ontvang je van ons een betalingsverzoek. Zodra dit is voldaan, bezorgen we de aandelen samen met het bouwpakket op jouw adres.


Lukt het niet om je bestelling te plaatsen, dan kan je een mailtje sturen aan info@vlaskracht.be