PHOTO 2024 05 16 16 31 04

Doe een aandeel cadeau

en verras jouw (klein)kind met een windturbine bouwpakket

WT cadeau kleinkinderen chris4

Kom origineel uit de hoek en schenk jouw oogappel een windturbine bouwpakket cadeau samen met een of meer Vlaskracht aandelen. 

Op die manier wordt je (klein)kind, pete- of metekind, ... Vlaskracht-coöperant en bouw je samen met je oogappel mee aan een beter morgen. En telkens jouw (klein)kind een dividend opstrijkt, zal het nog eens terugdenken aan die windturbine die het van jou kreeg.

Deze windturbine zet je in elkaar door de onderdelen eenvoudig in elkaar te klemmen. Bij de bouw is geen lijm nodig. Aan de hand van het stappenplan kan een kind vanaf 8 jaar het zelf in elkaar steken. 

De wieken draaien op zonne-energie met het zonnepaneeltje dat bij het bouwpakket zit. 

  • Afmetingen (l x b x h): 18,5 x 28,5 x 32,0 cm. 
  • Bouwtijd: 30 minuten 
  • De windturbine is vervaardigd met FSC- gecertificeerd hout.

Om het windturbine bouwpakket samen met één of meer Vlaskracht aandelen te bestellen voor iemand die je hiermee wil verrassen, vul je het bestelformulier onderaan deze pagina in.

Voor deze actie zijn in het totaal 100 houten windturbine bouwpakketten voorzien. Eenmaal deze de deur uit zijn, kan je nog aandelen schenken maar zonder het bouwpakket. 

Goed om weten

Je kan ten hoogste 4 aandelen kopen voor een andere persoon. Daarbij hoort maximum 1 windturbine bouwpakket per persoon. 

Elke coöperant van Vlaskracht, of die nu zelf een aandeel kocht of het cadeau kreeg, wordt mede-eigenaar van onze huidige en toekomstige installaties die duurzame stroom opwekken.

Elke coöperant, of die nu 1, 5 of 20 aandelen bezit, heeft 1 stem in de Algemene Vergadering. Daar wordt onder meer beslist of er al dan niet winst zal gedeeld worden in de vorm van een dividend. 

Is de coöperant nog minderjarig, dan gaat zijn stem naar een van de ouders of naar een voogd, die op zijn beurt iemand volmacht kan geven om te stemmen in de Algemene Vergadering. 

Zodra de coöperant meerderjarig is, wordt die stemgerechtigd.

Beschikt de coöperant (nog) niet over een eigen bankrekening, dan wordt het dividend op de rekening van een ouder of voogd gestort. Dan wordt ook dit rekeningnummer in het aandelenregister genoteerd. Dat kan ten alle tijden worden aangepast.

Bestelformulier

Ik wil een of meer aandelen als geschenk voor iemand kopen die dan ook een houten bouwpakket van een windturbine als welkomstgeschenk er bovenop krijgt.

Deze houten windturbine zet je in elkaar door de onderdelen eenvoudig in elkaar te klemmen. Hiervoor is geen lijm nodig. 

Aan de hand van het stappenplan kan je het vanaf 8 jaar zelf in elkaar steken.
De wieken draaien op zonne-energie met het zonnepaneeltje dat bij het bouwpakket zit.

Afmetingen (l x b x h): 18,5 x 28,5 x 32,0 cm.
Bouwtijd: 30 minuten
De windturbine is vervaardigd met FSC- gecertificeerd hout.

Windturbine kopen Copy

Aandelen van Vlaskracht zijn een mooi geschenk. Zelfs minderjarigen kunnen ook coöperant worden. Zolang ze minderjarig zijn, wordt een dividend uitgekeerd aan een van de ouders of een voogd. Deze kan de minderjarige vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering.


Hiervoor hebben we jouw gegevens nodig en die van de persoon die één of meer aandelen cadeau krijgt. Van een minderjarige hebben we ook gegevens nodig van een ouder of voogd die deze minderjarige kan vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering.

Aan wie geef je een of meer aandelen cadeau

Waar mag het windturbine bouwpakket bezorgd worden?

Aansluitend ontvang je nog een e-mail met daarin een link naar het digitale aandelenregister. Daar duid je aan hoeveel aandelen je wil schenken samen met de gegevens van de persoon aan wie je één of meer aandelen schenkt.

Het kan even duren vooraleer deze e-mail in je mailbox valt. Ontvang je deze e-mail niet, controleer dan zeker ook eens jouw spam.


Kort nadien ontvang je van ons ook een betalingsverzoek. Zodra dit is voldaan en de coöperant aanvaard wordt door het Bestuursorgaan van Vlaskracht, dan mag de persoon die een of meer aandelen cadeau kreeg, zich coöperant van Vlaskracht noemen.


Lukt het niet om je bestelling te plaatsen, dan kan je een mailtje sturen aan info@vlaskracht.be