Rudy Vanderschaeghe

Een gouden vrijwilliger, zo kan je Rudy Vanderschaeghe noemen.Als de zaal klaar gezet moet worden voor een nieuw EnergieCafé, dan kan Vlaskracht altijd op Rudy rekenen. Doet zich ergens een probleempje voor met een van de elektrische deelauto’s van Coopstroom, dan gaat Rudy graag een kijkje nemen. Als gepensioneerd technicus weet hij niet alleen een en ander van elektriciteit, hij leert ook graag bij.

Ik leerde Vlaskracht kennen via een kennis, maar raakte meteen geïnteresseerd. Ik heb zelf al 15 jaar zonnepanelen liggen op mijn huis, beschik over een zonneboiler en installeerde onlangs ook een thuisbatterij. Het thema van hernieuwbare energie interesseert me dus al een tijd. Bovendien wordt het alleen maar actueler, want met de stijgende energieprijzen en de onzekere internationale omstandigheden, zullen we steeds meer op zoek moeten naar duurzame alternatieven.

Door mijn engagement bij Vlaskracht leer ik niet alleen andere mensen kennen, ik blijf ook bij. De Energiecafés kunnen meevolgen vanop de eerste rij, houdt me scherp…

Ook zin om je te engageren? Geef ons een seintje!

Schermafbeelding 2023 02 10 om 14 47 43 478x600